Splošni pogoji goodvibeteam.com

Vse kupce naprošamo, da si pred uporabo naše spletne strani preberete splošne pogoje. V kolikor nadaljujete z uporabo naše spletne strani, smatramo, da ste seznanjeni z vsemi pogoji poslovanja in, da se z njimi tudi strinjate. Podjetje Merim Velić s,p. si pridružuje pravico do sprememb pogojev na spletni strani www.goodvibeteam.com, pridružuje si tudi pravico do tiskarskih napak.

PODATKI 

Naslov spletne strani: www.goodvibeteam.com

Ime podjetja: GOOD VIBE, DAJANJE LAHKIH MOTORNIH VOZIL V NAJEM, MERIM VELIĆ S.P.

Naslov podjetja: Raičeva 63, 1000 Ljubljana

Matična številka: 8369682000

Davčna številka: 73941344

Davčni zavezanec: DA

TRR JE ODPRT PRI ABANKA: SI56 0510 0801 6458 661

Email: goodvibeteamslo@gmail.com

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA 
Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.goodvibeteam.com, so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna stran www.goodvibeteam.com je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja jo podjetje Merim Velić s.p., v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej obiskovalec spletne strani.

ZAVEZUJOČI PODATKI PONUDNIKA 
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

identiteto podjetja,
kontaktne naslove,
bistvene značilnosti blaga oziroma storitev,
dostopnost izdelkov,
pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve,
vse cene jasno in nedvoumno določene,
način plačila in dostave,
časovno veljavnost ponudbe,
rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

ZNAČILNOSTI IZDELKOV IN STORITVE
Na spletni strani www.goodvibeteam.com ponudnik Merim Velić s.p., ponnuja najem električnih skuterjev. Kupec preko obrazca odda povpraševanje po najemu, potem pa po emailu dobi predračun.

CENE 
Vse cene na spletni strani Good Vibe Team so prodajne cene v evrih (EUR) in veljajo v trenutku ko kupec odda rezervacijo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec potrdi rezervacijo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Naročila 
Kupec odgovarja za podatke dane v procesu izvajanja naročila. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi zaradi napačnega naslova. Po oddaji naročila kupec prejme preko elektronske pošte pogodbo. Pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.

Postopek nakupa

Tehnični koraki, ki vodijo do sklenitve kupoprodajne pogodbe.

V postopku nakupa so uporabniku (kupcu) na voljo naslednji tehnični koraki:

 • iskanje posameznega izdelka v ponudbi izdelkov v spletni trgovini;
 • izbor izdelka za nakup;
 • pregled količine izbranega izdelka za nakup v nakupovalnoi košarici;
 • izbris izdelka za nakup v nakupovalni košarici;
 • pregled cene izbranega izdelka v izbrani količini, vključno z obračunanim davkom, če se ta obračuna;
 • izbor načina plačila
 • pregled naročila
 • potrditev in oddaja naročila ter s tem zaključek nakupa

Tehnološka sredstva, ki omogočajo prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila.

Pred oddajo naročila je uporabniku (kupcu) prek grafičnega uporabniškega vmesnika omogočeno, da s takojšnjim učinkom, enostavno in brez težav:

 • vidi in pregleda, katere izdelke je izbral in dodal v nakupovalno košarico;
 • vidi in pregleda ceno posameznega izdelka ter skupno ceno celotne izbrane količine posameznega izdelka;
 • spreminja izbrano količino posameznega izdelka in izračuna novo ceno tako spremenjene količine;
 • odstranjuje izbrane izdelke, ki jih ne želi kupiti, iz nakupovalne košarice ter
 • Pred potrditvijo naročila je uporabniku (kupcu) prek grafičnega uporabniškega vmesnika omogočeno, da s takojšnjim učinkom, enostavno in brez težav pregleduje in potrjuje posamezne spremembe.

Po oddaji naročila uporabnik (kupec) od goodvibeteam.com po elektronski pošti prejme obvestilo, da je rezervacija prejeta in čakan na potrditev.  Po oddaji naročila kupec ne more spreminjati vsebine naročila.

VAROVANJE PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Z vpisom podatkov na spletni strani www.goodvibeteam.com dovoljujete, da podjetje Merim Velić s.p. z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Podjetje Merim Velić s.p. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh od zahteve trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja.

KOMUNIKACIJA

Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

AVTORSKE PRAVICE

Spletna stran www.goodvibeteam.com je v lasti podjetja Merim Velić s.p., vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.
Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbo lahko uporabniki pošljejo na e-mail: goodvibeteamslo@gmail.com ali po klasični pošti na naslov: Merim Velić s.p., Raičeva 63, 1000 Ljubljana.

Ponudnik mora v petih(5) delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se spori rešijo sporazumno.

Za spletno reševanje potrošniških sporov objavljamo elektronsko povezavo na platformo SRPS: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL

Podjetje Merim Velić s.p. ne priznava nobenega pooblaščenega izvajalca za izven potrošniške spore.

Za morebitne spore je pristojno sodišče v Ljubljani, Slovenija.

Pomoč in dodatna vprašanja

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo preko e-maila: goodvibeteamslo@gmail.com.